Montage

In professionele handen

Vloeren van hoge kwaliteit, snel en veilig gemonteerd na een deskundig advies. Havebo Montage neemt u graag al het werk uit handen. Van het verwijderen van de oude vloer tot de oplevering. Uw huurders kunnen weer jaren vooruit met hun energiezuinige, comfortabele vloer.

Wanneer wij uw renovatievloer monteren, bent u gegarandeerd van kwaliteit. De professionele partners die wij inzetten, kennen onze renovatievloeren als geen ander en weten bij elk project waar ze op moeten letten voor een veilig resultaat. 

Kies de juiste vloer

Bij de montage kunnen wij u alle zorg uit handen nemen. Dat begint bij de selectie van de juiste vloer of vloeren voor uw woningbestand.

Wij leveren twee typen renovatievloeren die op verschillende manier afgewerkt kunnen worden. Samen met ons bedrijfsbureau en onze tekenkamer maken we een veilig en economisch vloerplan en zorgen we dat alle constructieve kwesties de juiste aandacht krijgen.

Oude vloer eruit, nieuwe erin

Voor we aan het werk gaan met de nieuwe vloer, verwijderen we eerst de oude. Het materiaal kunnen we voor u afvoeren.

Daarna monteren we de Havebo renovatievloer naar keuze. Die installeren we niet alleen optimaal, we werken ook bijzonder snel. U wilt de bewoners immers niet langer laten wachten dan nodig is.

 

Vloeren van topkwaliteit

De renovatievloeren van Havebo zijn van topkwaliteit. De stalen onderdelen  zijn voorzien van een Magnelis® beschermlaag waardoor corrosie geen kans krijgt. Staal dat behandeld is met Magnelis® is tot wel tien keer langer beschermd tegen corrosie dan traditioneel verzinkt staal.

Naast onze stalen liggers en het staal in de cassettevloeren krijgen ook alle bevestigingsmaterialen deze beschermlaag.