Ontdek Havebo Montage

Experts in vloerrenovatie

Als woningcorporatie of vastgoedbeheerder is het energiezuinig maken van uw woningen een belangrijke uitdaging. Een grote stap in de juiste richting is het renoveren van vloeren. Bij Havebo Montage staan wij klaar om het volledige traject voor u te verzorgen, van planning en levering tot en met de daadwerkelijke montage.

Wij zijn experts in de razendsnelle en vakkundige montage van hoogwaardige renovatievloeren die zijn ontwikkeld door de Havebo Groep. Onze vloeren bieden niet alleen optimaal wooncomfort, maar hebben ook een uitstekende isolatiewaarde. Bij Havebo Montage heeft u één contactpersoon die al het regelwerk rondom de vloerrenovatie op zich neemt.

Montage zonder zorgen

Voorafgaand aan de montage zorgen ons bedrijfsbureau en de tekenkamer voor een passend en economisch vloerplan waarin eventuele constructieve issues al zijn opgelost.

Met onze professionele partners verwijderen we de oude vloer en voeren we het afval af. Daarna gaat de nieuwe renovatievloer erin waarbij we de doorlooptijd zo kort mogelijk houden. Wij begrijpen namelijk dat u de bewoners zo snel mogelijk weer terug wilt laten keren naar hun gerenoveerde woning.

MEER OVER MONTAGE

 

Partners & Innovatie

De Havebo Groep levert al meer dan veertig jaar de juiste systeemvloer voor elke situatie. Met die ervaring en productkennis zijn ook onze renovatievloeren ontwikkeld. We gebruiken alleen  materialen van A-merken en werken nauw samen met partners van naam, zoals Meilof Riks, IsoBouw en Hilti. Bekijk de film hieronder om te zien hoe onze bestseller, de SL-Combinatievloer, wordt geproduceerd bij Meilof Riks.

Onderdeel Havebo Groep

Havebo Montage is een werkmaatschappij van de Havebo Groep, net als Havebo Vloeren en Verbocon Engineering. Die laatste kennen wij als onze tekenkamer. Samen kunnen wij een breed aanbod aan diensten en producten leveren.

Op de website van de Havebo Groep vind je meer informatie over ons gezamenlijke profiel.

OVER HAVEBO GROEP