Over Havebo Montage

Vakkundig en razendsnel

Staat u als woningcorporatie of andere vastgoedbeheerder voor de opgave om uw woningen energiezuinig te maken? Dan is vloerrenovatie een flinke stap in de goede richting. Wij verzorgen het gehele traject, van planning, levering en coördinatie tot en met de uiteindelijke montage.

Havebo Montage heeft zich gespecialiseerd in de snelle en vakkundige montage van de hoogwaardige renovatievloeren van de Havebo Groep. Onze vloeren bieden wooncomfort en een hoge isolatiewaarde en onze dienstverlening is erop gericht om u met één contactpersoon alle zorgen omtrent de momntage van de vloer uit handen te nemen.

Montage zonder zorgen

Voorafgaand aan de montage zorgen ons bedrijfsbureau en de tekenkamer voor een passend en economisch vloerplan waarin eventuele constructieve issues al zijn opgelost.

Met onze professionele partners verwijderen we de oude vloer en voeren we het afval af. Daarna gaat de nieuwe renovatievloer erin waarbij we de doorlooptijd zo kort mogelijk houden. Wij begrijpen namelijk dat u de bewoners zo snel mogelijk weer terug wilt laten keren naar hun gerenoveerde woning.

MEER OVER MONTAGE

 

Partners & Innovatie

De Havebo Groep levert al meer dan veertig jaar de juiste systeemvloer voor elke situatie. Met die ervaring en productkennis zijn ook onze renovatievloeren ontwikkeld. We gebruiken alleen  materialen van A-merken en werken nauw samen met partners van naam, zoals Meilof Riks, IsoBouw en Hilti. Bekijk de film hieronder om te zien hoe onze bestseller, de SL-Combinatievloer, wordt geproduceerd bij Meilof Riks.

 

Onderdeel Havebo Groep

Havebo Montage is een werkmaatschappij van de Havebo Groep, net als Havebo Vloeren en Verbocon Engineering. Die laatste kennen wij als onze tekenkamer. Samen kunnen wij een breed aanbod aan diensten en producten leveren.

Op de website van de Havebo Groep vind je meer informatie over ons gezamenlijke profiel.

OVER HAVEBO GROEP